8000 levelet írt egy nő Harry Styles-nak egy hónap alatt

A brazil nőt bíróság elé állítják.

A 35 éves Myra Carvalho megszállottsága új formát öltött, amikor 8000, főként kézzel írt levelet küldött/vitt el Harry Styles angliai címére. A brazil nő nem csak a saját kezével írt leveleket, hanem online is rendelt néhányat az énekes lakására. Nem ez az első eset egyébként, hogy Styles-nak hasonló, megszállott rajongóval kell megküzdenie, de volt bandatársai sem panaszkodhatnak, ugyanis hetekkel ezelőtt Louis Tomlinson egy házassági anyakönyvi kivonatot írt alá.

Mindezt kevesebb, mint egy hónap alatt, ami ha egy 31 napos hónappal számolunk, akkor is 258 levél naponta. A nő egyébként nyaralni tervezett menni az országba, ahol egy hostelben szállt meg Earls Court területén.

A nőt természetesen bíróság elé állítják zaklatás gyanújával. A dokumentumokból kiderül, hogy az elképesztő mennyiségű, 8000 levélből csupán 2 darabot vitt el személyesen az énekes házához. Az is kiderült, hogy egy része ezeknek a leveleknek mindenféle házassági üdvözlőlap volt, illetve arra is fény derült, hogy a nő családjának fogalma sem volt, hogy az országba utazott.

A tárgyalásra április 19-én kerül sor, egy előzetes online meghallgatás során csupán a nevét erősítette meg, a vádakra nem reagált – eddig a dátumig pedig őrizetben marad a nő.