Ettől fél a legjobban Rihanna

Neki is megvannak a dolgok, amik miatt aggódik.

Rihanna imázsában nagy szerepet játszik a merész és leszarom-stílusa: a karrierje kezdete óta azt a benyomást kelti a megjelenéseivel, a zenéjével, és az interjúiban is, hogy abszolút nem érdekli őt, ki mit gondol róla, mert mindig is önmaga fog maradni. Természetesen azért vannak dolgok, amiktől ő is fél, főleg, mióta anyuka lett.

Az énekesnőnek az Interview magazin tette fel a kérdést, hogy mi a legnagyobb félelme, és talán nem meglepő módon a válasza a gyerekeihez kapcsolódott.

Igazából eléggé parázós vagyok, és folyamatosan aggódom a gyerekeim egészsége miatt. Mielőtt szülő leszel, senki nem figyelmeztet arra, hogy onnantól kezdve életed minden pillanatát aggódással fogod tölteni

– kezdte.

Riri két éve adott életet első gyermekének, tavaly nyáron pedig ismét bővült a családja, ugyanis a második csemetéje is megszületett. De nem csak a gyerekeivel kapcsolatos félelmeiről beszélt:

A cserbenhagyástól is félek, mert a csalódottság egy olyan érzelem, amit nem kezelek jól. Egyszerűen allergiás vagyok rá.

És hogy ki az az ember, akitől a legjobban tart?

Rettegek az anyukámtól, pedig ő a legcsodálatosabb nő a világon. Minden tiszteletem az övé, ezért még csak nem is káromkodom, iszok, vagy cigizek előtte – semmi ilyesmi. Ha vele vagyok, mindig a legjobb formámat veszem elő.

A sztár egyébként ugyanebben az interjújában azt is elárulta, hogy 8 év kihagyás után még mindig nem készültek el a dalok az új albumára – a rajongói legnagyobb félelme pedig valószínűleg az, hogy még 8 évet kell majd várni rájuk.