Rihanna szerint a legjobb dolog Los Angelesben a nőgyógyásza

Más-más okból szereti New Yorkot és Los Angelest.

Rihanna 8 éve adta ki a legutóbbi lemezét, azonban az elmúlt években sem tétlenkedett. Felépítette a szépségbirodalmát a Fenty Beauty-val, de ami valószínűleg még több idejét vette igénybe, az az anyaság. Két éve született meg az első gyermeke, tavaly pedig ismét bővült a családja, ugyanis a második gyermekének is életet adott.

Az énekesnő az Interview magazin tavaszi számának a címlapsztárja, a hozzá készült interjú során pedig szóba jött, hogy melyik a kedvenc városa. Elmondása szerint más-más okból szereti New Yorkot és Los Angelest, arra a kérdésre pedig, hogy az utóbbiban mi a kedvenc dolga, meglepő választ adott.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, a nőgyógyászom. A világért sem cserélném el. Pont ezért szültem mindkétszer L.A.-ben. Ott vannak a legjobb orvosok, terapeuták és tanárok, és régen az idő is mindig jó volt, de mostanában folyton hideg van, amit nem értek

– árulta el.

Los Angelest inkább az emberekért, New Yorkot pedig maga a város és az ottani nyüzsgés miatt kedveli.

New Yorkban nem kell előre eltervezned, hogy mit fogsz csinálni, hiszen egy háztömbön belül vagy nyolc lehetőséged van, viszont L.A.-ben tudnod kell, hová készülsz, mielőtt kilépsz otthonról. New York mindig jó a kalandokra, ha pörgésre vágysz, a divat miatt – ott minden visszahoz a valóságba.

És hogy mit tart az otthonának a sztár?

Barbados marad mindig az otthonom. Teljes mértékben. Még ennyi év után is barbadosi állampolgár vagyok.

Rihanna egyébként ugyanebben az interjúban árulta el, hogy még mindig nincsenek készen a dalok az új albumára.