Születésnapja alkalmából új dallal jelentkezett Lil Nas X

Íme a Right There!

Mielőtt az Old Town Road-nak köszönhetően igazi szupersztárrá vált Lil Nas X, mint sok más rapper, ő is a SoundCloudon próbálkozott berobbanni a zeneiparba. Ezen a platformon osztotta meg a Nasarati című mixtape-jét, és most, hogy készül kiadni a folytatást, a Nasarati 2-t, ismét ide tért vissza a Spotify, vagy éppen az Apple Music helyett.

Nemrég a kiadója engedélye nélkül adott ki egy meglepetés dalt, most pedig, a 25. születésnapja alkalmából újabb ízelítővel örvendeztette meg a rajongóit az anyagról. A Right There egy igazi klub himnusz, house zenei alappal, ami a producer Ojivolta keze munkáját dicséri. 

Hallgasd meg a tracket itt!

A rapper a tavalyi Long Live Montero turnéja után egy rövid szünetre vonult, és idén év elején tért vissza a J CHRIST című kislemezével. A track miatt sok támadás érte, főleg a keresztény közösségek részéről, azonban a botrány ellenére sem teljesített túl jól a szerzemény a slágerlistáton.

Nem sokkal ezután jelentette be, hogy érkezik a debütáló mixtape-je második része, amivel a gyökereihez tér vissza, ám a megjelenési dátumról egyelőre nem rántotta le a leplet.