A visszatérő dala bukása után saját zenéjét szivárogtatja ki Lil Nas X

Íme a Light Again!

Idén januárban tért vissza Lil Nas X a J CHRIST című kislemezével, azonban hiába népszerűsítette a dalt megállás nélkül már hetekkel a megjelenés előtt, közel sem szólt akkorát, mint amire számított. A Billboard slágerlistáján csupán a 69. helyet sikerült elfoglalnia, és Spotifyon sem özönlöttek rá a streamek: a korábbi, milliárdos, illetve többszáz milliós lejátszással rendelkező slágereihez képest majdnem négy hónap alatt csupán 31 millió streamet sikerült bezsebelnie, és még a legfelkapottabb zenéi között sem szerepel.

Azóta zenei fronton a dokumentumfilmje betétdalát, a Where Do We Go Now?-t és egy közreműködést leszámítva nem sokat hallatott magáról az énekes-rapper, a napokban azonban kiadott, vagyis pontosabban kiszivárogtatott egy új dalt a kiadója engedélye nélkül – éppen ezért a Light Again című szerzemény egyedül SoundCloudon elérhető.

Nem fogok hazudni, valószínűleg bajba kerülök majd emiatt, de a Light Again kint van SoundCloudon. Bocsi, Columbia

– írta a közösségi oldalain.

A dal egy kissé eltér Lil Nas eddigi hangzásától, és a hip-hop helyett inkább a dance és az EDM felé hajlik. Az előadó egyébként még március elején megosztott pár részletet az új számaiból, hogy a rajongók eldöntsék, melyik a kedvencük, sokan pedig a Light Again-t választották – valószínűleg ezért kaptuk meg most azt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a track mikor válik elérhetővé hivatalosan is a streaming platformokon.