Ekkor érkezik az új Hazug csajok társasága második évada

Kevesebb, mint egy hónap választ el minket az új részektől.

Két éve startolt el az HBO Maxen a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága újragondolt változata, mely Az eredendő bűn alcímet kapta. Hamar be is rendelték belőle a második évadot, melyből pár hete kaptuk meg az első képeket, a várakozásnak pedig hamarosan vége, ugyanis lehullott a lepel a premier dátumáról.

A Summer School alcímen futó folytatás kevesebb, mint egy hónap múlva, május 9-én startol el a streaming platformon, amikor is az első két rész válik elérhetővé. Ezt követően hetente, csütörtökönként jönnek majd az új epizódok, így a nyolcadik, az évadzáró június 20-tól lesz nézhető.

Az új évad hivatalos leírása a következő: a Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn vérfagyasztó eseményei után a hazug csajoknak még a halálnál is rosszabb sorssal kell szembenézniük, ami nem más, mint a nyári suli. Azonban nem a Millwood gimi az egyetlen dolog, ami közéjük, és a bulis nyári munkájuk, illetve az új szerelmeik közé áll. Egy új gonosztevő érkezik ugyanis a városba, aki lehetséges, hogy kapcsolatban áll A-jel, és mindannyiukat próbára teszi.

A széria készítői elmondása szerint pontosan ott vesszük fel a fonalat, ahol az első évad véget ért: A megölte Chipet, és ismét szabadlábon van, majd karácsony reggelén Imogen és Tabby ajándékokat bontanak Tabby anyukájával, amikor is egy baljós telefonhívást kapnak. A gyilkos ezúttal egy női figura, Bloody Rose, aki sokkal ijesztőbb lesz, mint A, vagyis Archie Waters, és a második évad is a slasher műfaja felé hajlik, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy sok véres jelenetet láthatunk majd a képernyőn.

Az új részekben viszontláthatjuk a 2022-ben megismert szereplőket, így Bailee Madisont, Chandler Kinneyt, Maia Reficco-t, ZariaMalia Pylest, és Mallory Bechtelt is. A főszereplőkön kívül visszatérnek a sorozatban a szüleiket alakító Lea SalongaElena Goode, és Sharon Leal, emellett pedig új karaktereket is megismerhetünk majd. Mi több, egy színész felbukkan az eredeti szériából is, méghozzá Annabeth Gish, aki ismét Dr. Sullivan bőrébe fog bújni.