Visszatérne Lucy Hale az új Pretty Little Liars-ben

Sejtelmes kommentet írt a színésznő.

Kevesebb, mint egy hónap múlva startol el az HBO Maxes Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága második évada, mely a Summer School alcímet kapta. Az már biztos, hogy az eredeti sorozatból visszatér benne Annabeth Gish, aki ismét Dr. Sullivan bőrébe bújik, azonban lehetséges, hogy a jövőben egy főszereplőt is viszontláthatunk a rebootban.

A napokban rántották le a leplet a széria második évadának hivatalos plakátjáról az Instagramon, a kép alá pedig egy sejtelmes kommentet írt Lucy Hale, aki az eredeti alkotásban Ariát alakította.

Emiatt én is vissza akarok menni a suliba

– írta.

Nem ez az egyetlen arra utaló jel, hogy Aria karaktere is felbukkanhat Millwood városában. Még 2022-ben, Az eredendő bűn című első évad premiere előtt árulta el Lucy, ha felkérik rá, ő bármikor nyitott visszatérni a PLL-univerzumba, amit pár hónappal ezelőtt ismét megerősített.

Természetes, hogy benne lennék. Nagyon jó móka lenne. Örülök neki, hogy ennyire jól megy a sorozat, és tetszik, hogy minden évadnak más a tematikája

– nyilatkozta a TVLine-nak.

Az első évad utolsó epizódjában egyébként meg is említették Ariát és Ezrát (Ian Harding), ugyanis ők fogadták örökbe Imogen (Bailee Madison) kisbabáját, így könnyen lehet, hogy ezzel már Lucy Hale visszatérését vetítették előre.

Persze eddig semmi nincsen hivatalosan megerősítve a lehetséges kameóról, annyi viszont biztos, hogy a Pretty Little Liars: Summer School május 9-én érkezik.