Őszintén vallott Louis Tomlinson arról, hogyan érintik most a Larry-teóriák

Úgy érzi, néha már a kisfiával szemben igazságtalan az egész.

Szinte a One Direction megalakulásának első pillanatától kezdve terjengenek a teóriák, miszerint Louis Tomlinson és Harry Styles titokban egy párt alkotnak, azok a rajongók, akik ezt gondolják, pedig csak Larry-ként hivatkoznak a két sztárra. Louis már többször hangsúlyozta, hogy erről szó sincs, mi több, egyenesen tiszteletlennek és nevetségesnek nevezte a dolgot, azonban a mai napig vannak, akik ennek ellenére sem tágítanak az álláspontjuk mellől.

Az énekes jelenleg Latin-Amerikában tartózkodik, ahol a Faith in the Future világkörüli turnéjának ottani, májusban induló szakaszát népszerűsíti, egy friss interjú során pedig meglepő módon mindenféle kertelés nélkül megkérdezték tőle, mit gondol most a Larry-teóriákról.

Az ebben a nehéz, és erre már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy az égvilágon semmit nem tudok mondani, semmit nem tudok tenni, ami megállítaná ezeket a teóriákat. Ezek az emberek mostanra annyira mélyre ásták magukat abban, amit ők igaznak gondolnak, hogy egyáltalán nem látják a valóságot.

Hozzátette, hogy néha még mindig megviseli a dolog, és nem csak maga miatt. A kisfia, Freddie ugyanis idén már nyolc éves lett, a sztár elmondása szerint pedig úgy érzi, alkalmanként már vele szemben igazságtalan ez az egész.

Tudom, hogy ez a munkámmal jár, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy kicsit sem zavar. Néha túlságosan személyes lesz ez az egész. Ott van a kisfiam, Freddie, aki a legfontosabb ember az életemben, és olykor-olykor átlépik azt a határt, ami már nagyon igazságtalan vele szemben. De itt van ez a dolog, semmit nem tudok tenni ellene, semmit nem tudok mondani, hogy az emberek ne találjanak ki hazugságokat, szóval ez van.

Louis egyébként pár napja arról is mesélt, hogy mi alapján választja ki, hogy melyik 1D dalokat énekelje a koncertjei során, és azt is elárulta, melyik a kedvenc saját szerzeménye, amit előad a fellépésein.

Az énekes tavaly szeptemberben Budapestre is elhozta a turnéját, idén pedig visszatér hazánkba, és augusztus 10-én a Szigeten lép színpadra – a jegyinfókért katt ide!