A való életben is egy párt alkot Shakira és az Emily Párizsban sztárja, Lucien Laviscount?

A hírek szerint randizgat a két sztár.

Március végén jelent meg Shakira visszatérő albuma, a Las Mujeres Ya No Lloran, mellyel együtt a Cardi B-vel közös dalához, a Puntería-hoz egy klipet is piacra dobott. A kisfilmben a két előadó mellett feltűnt az Emily Párizsban sztárja, Lucien Laviscount is, a hírek szerint pedig nem csupán munkakapcsolat alakult ki közte és az énekesnő között, hanem a való életben is egy párt alkotnak.

A 47 éves Shakira, aki két éve szakított focista exével, Gerard Piqué-vel, és a 31 éves színész februárban, a kisfilm forgatásán ismerték meg egymást. Pár nappal a klip megjelenése után egy New York-i étteremben kapták őket lencsevégre – ekkor kaptak szárnyra a pletykák, miszerint tényleg összejöttek.

A Daily Mail információi szerint randizgat a két sztár, de komoly kapcsolatról egyelőre nincs szó.

Lucien pár hete az énekesnő Time Square-en tartott fellépésén is részt vett, ahol egy interjú során csupa dicsérő szavakkal illette az állítólagos kedvesét:

Ő az egyik legcsodálatosabb nő, akivel valaha is találkoztam. Örülök, hogy itt lehetek, és leróhatom a tiszteletem előtte, mert tényleg egy elképesztő ember.