12 évesen Justin Bieber turnéján táncolt Tate McRae

Végre bevallotta az énekesnő, hogy tényleg ő volt az.

2016-ot írunk, éppen megjelent Justin Bieber korszakalkotó Purpose c. lemeze, az énekes pedig a korongot népszerűsíti világszerte turnéjával, hol arénákban, hol stadionokban. Akkoriban Tate McRae még csak álmodni mert arról, hogy egy olyan nagyszabású világturnét vigyen végig, mint mondjuk a hamarosan kezdődő Think Later World Tour, ami a Think Later c. lemezét karolta fel – az album olyan slágereket tartalmaz, mint a greedy vagy az exes. De hol a csavar?

Ezen a turnéján Bieber úgy került közelebb rajongóihoz, hogy bizonyos állomásokon lehetett meghallgatásokra jelentkezni és a Children c. dalánál néhány szerencsés és tehetséges rajongó a háttértáncosa lehetett. Nos, mivel Tate egyik legnagyobb inspirációja és példaképe a mai napig az énekes, nem volt kérdés, hogy, mindössze 12 évesen, de fejest ugrik a lehetőségbe. És mivel ez a cikk megszületett, ezért sejthetjük, hogy tényleg a színpadig jutott a válogatókból.

Tényleg én voltam. De csak egyszer, 12 évesen, az egész fent van a Wikipédián.

Nem szívesen beszélt az énekesnő eddig erről, de most az E! News riporterének sikerült megtörnie a csendet. 2015. óta egyébként már találkoztak egy kicsit más settingben is – a pláne az egész történetben, hogy Justin emlékezett Tate-re:

Igen, felhozta, amikor találkoztunk és annyira kellemetlenül éreztem magam. Mondtam is neki, hogy legyen szíves ezt soha többet ne említse meg. De vicces volt a szituáció, nagyon jó fej. A legédesebb férfi a világon, szóval nem volt gáz.

@t8mcrae8 Replying to @Lucía look at this clip of Tate McRae at AGE 12 on dancing on TOUR with JUSTIN #tatemcrae #tate #performance #justinbieber #justin #bieber #jb #biebers ♬ exes – Tate McRae