Júniusban jön Charli XCX új albuma, két új dalt már hallgathatunk is róla

Íme a Club classics és a B2b!

Február végén robbantotta Charli XCX a soron következő, hatodik albuma első előfutárát, mely a Von Dutch címet kapta, és amivel tökéletesen megalapozta az anyag hangulatát, mellyel a klub gyökereihez tér vissza az énekesnő. Azóta a piacra dobta a kislemez remix változatát Addison Rae-vel és A.G. Cookkal kiegészülve, most pedig egyszerre két új dalt is bemutatott a Brat című lemezről.

A Club classics és a B2b szintén az underground bulik feelingjét hozzák, az előbbiben pedig az előadó megemlíti a producere, A.G. Cook mellett a három éve tragikus hirtelenséggel elhunyt SOPHIE-t is, akiről egy teljes dalt is írt a korongra, és a vőlegényét, a The 1975 dobosát, George Danielt is.

A Brat június 7-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és a 2020-as How I’m Feeling Now után ez lesz Charli második projektje, melyen egy közreműködést sem hallhatunk majd. Az albumon összesen 15 track kapott helyet – íme a teljes dallista:

1. 360
2. Club classics
3. Sympathy is a knife
4. I might say something stupid
5. Talk talk
6. Von dutch
7. Everything is romantic
8. Rewind
9. So I
10. Girl, so confusing
11. Apple
12. B2b
13. Mean girls
14. I think about it all the time
15. 365

A lemezt ide kattintva tudod előrendelni, illetve előre lementeni, hogy az elsők között hallgathasd, amikor megjelenik.

Az érzelmekkel teli So I című szerzeményt, mely SOPHIE-ról szól, már bemutatta élőben az énekesnő a Billboard Women in Music gálán pár héttel ezelőtt.

Charli egy arénás turnét it bejelentett a lemez népszerűsítésére, ám ez sajnos kizárólag az Egyesült Királyságra korlátozódik: novemberben olyan városokban lép majd fel, mint London, Birmingham, Manchester, és Glasgow. A mindenki számára elérhető jegyárusítás április 12-én indul, azonban akik előrendelik a Bratet, azok már 10-én bebiztosíthatják a helyüket a koncertekre. A jegyinfókért katt ide!