Újra összeállt Charli XCX és Addison Rae

Íme a Von Dutch remix változata! 

Ismét egyesítette az erejét az egyik kedvenc power duónk, Charli XCX és Addison Rae. A két sztár ezúttal a brit énekesnő legújabb kislemeze, a Von Dutch remix változatához vonult együtt stúdióba, melyben A. G. Cook keze munkája is benne van. A végeredmény a The Von Dutch Remix with Addison Tae and A. G. Cook címet kapta. 

Charli elmondása szerint a dal arról szól, amikor tudod, hogy valaki minden egyes mozdulatodat megrögzötten figyeli, és bár a szemedbe kedves veled, tisztában vagy vele, hogy a hátad mögött rosszindulatú megjegyzéseket tesz rád.

Szerintem ezzel mindenki tud azonosulni, attól függetlenül, hogy a szórakoztatóiparban dolgozik-e, vagy sem. Régebben kerültem már ilyen szituba más előadókkal, és úgy gondolom, ez akkor jön elő, amikor a legerősebbnek és legmagabiztosabbnak érzed magad

– mesélte a dal hátteréről.

A Von Dutch, mely egyébként nagyban eltér a remixtől, mondhatni, egy teljesen különálló dal, február végén jelent meg, és az énekesnő hatodik albuma első előfutáraként szolgál. A korong a Brat címet kapta, 15 track lesz rajta, és idén nyáron érkezik, a pontos megjelenési dátumról azonban egyelőre nem hullott le a lepel.

Charli és Addison nem először dolgoztak együtt: volt már egy közös daluk a TikTokerből lett énekes-színésznő tavalyi debutáló EP-jén, méghozzá a 2 die 4.