Nyáron kezdik forgatni a Nem férek a bőrödbe folytatását

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis is visszatérnek a második részben.

Tavaly tavasszal vált biztossá, hogy folytatást kap Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan 2003-as sikerfilmje, a Nem férek a bőrödbe, most pedig végre beindultak a dolgok a várva várt második rész körül. Elkészült a forgatókönyvének egy korai változata, melyért Elyse Hollander a felelős, a két főszereplő hivatalosan is tárgyal a Disney-vel a projekt részleteiről, és a rendezője kilétéről is lehullott a lepel.

A rendezői székben Nisha Ganatra ül majd, akinek a keze munkáját olyan alkotások dicsérik, mint a Szex és New York rebootja, az És egyszer csak…, a Dakota Johnson főszereplésével készült Pont az a dal, vagy éppen az Isten hozott a Chippendalesben.

A forgatás a tervek szerint idén nyáron veszi kezdetés Los Angelesben.

A több, mint 20 éves film, ami egyébként egy 70-es évekbeli alkotás újragondolt változata, hatalmas sikert aratott, és több, mint 160 millió dollárt hozott a kasszára a Disney-nek a megjelenéskor. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost alakítottak benne, akik egy veszekedés után egymás testében ébrednek fel a következő nap, így szépen lassan elkezdik megérteni a nehézségeket, amiken a másik átmegy.

A folytatás történetéről egyelőre szinte semmit nem tudni, azonban a hírek szerint több generációról szól majd, így lehetséges, hogy ezúttal nem csak két ember fog testet cserélni egymással.

Azt egyelőre nem döntötték el, hogy mozikba küldik majd a filmet, vagy egyből a Disney+-on jelenik meg.