Szupercsapatot alapított Ruel és a DMA’S, megérkezett az első daluk is

Íme a What A Life!

Ruel, és a szintén ausztrál banda, a DMA’S már évek óta dolgoznak együtt. Az énekes tavaly megjelent debütáló albumának a munkálatai közben egyesítették először az erejüket a stúdióban, most pedig elérkezettnek látták az időt arra, hogy szupercsapatot alapítsanak, és kiadjanak egy pár közös dalt is.

Egészen pontosan két szerzeményt dobnak piacra, melyek közül az első, a What A Life meg is érkezett.

A dal mindkettőnk hangzásvilágától különbözik, ezért nagyon jó móka volt elkészíteni, és egy pörgős, vidám számot írni

– mesélte Ruel.

A DMA’S frontembere, Tommy O’Dell hozzátette, hogy mindig öröm számukra az énekessel való közös munka, így könnyen jött a két közös daluk is.

Ruel egy különleges tehetség, és nagyon jól tudtunk együtt dolgozni a dalok megírása, és a felvétele közben is. Könnyen és természetesen jött ez a dolog

– nyilatkozta.

Ruel debütáló albuma, a 4th Wall tavaly januárban jelent meg. Idén januárban karrierje során először, de ígérete szerint nem utoljára, hazánkba is ellátogatott egy pop-up koncert erejéig, ugyanis Budapesten dolgozott az új zenéjén.

A DMA’S több, mint egy évtizede, 2012-ben alakult meg, és eddig négy albumot tudhatnak maguk mögött, melyek közül a legújabb, a How Many Dreams? tavaly márciusban látott napvilágot.