Ennyi: felhagy a karrierjével Lizzo

Az Instagram oldalán jelentette be a szomorú hírt.

Úgy tűnik, több, mint egy évtized után felhagy a karrierjével Lizzo. Az énekesnő az Instagram oldalán jelentette be a szomorú hírt, és azt is elárulta, mi áll a döntése hátterében.

Elmondása szerint elege van abból, hogy az interneten, sőt, a magánéletében is támadások kereszttüzében találja magát, holott ő csak zenélni szeretne.

Belefáradtam abba, hogy el kell viselnem, hogy folyamatosan bántanak az emberek az életemben és az interneten is. Mást sem szeretnék, csak zenélni, boldoggá tenni az embereket, és segíteni, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen, mint amilyennek megismertem. De kezdem úgy érezni, hogy nincs helyem benne

– kezdte.

Hozzátette, hogy megviseli, amikor hazugságokat terjesztenek róla, a kinézete miatt gúnyolják, és olyanok alázzák meg, akik nem is ismerik, ezért visszavonul.

Állandóan hazugságokat terjesztenek rólam hírverés és nézettség céljából… Mindig nevetség tárgya vagyok azért, ahogy kinézek… Darabokra szednek, és megaláznak olyan emberek, akik nem is ismernek. Ez nem nekem való – BEFEJEZTEM.

A sztár 2013-ban dobta piacra az első dalait, azonban a nagy áttörés csak évekkel később, 2019-ben jött meg számára a Truth Hurts című kislemezének köszönhetően. Azóta olyan slágerekkel bombázta a listákat, mint a Good as Hell, a Rumors, vagy éppen az About Damn Time, és többek között négy Grammy-díjat is bezsebelt. 

A karrierje során mindig, minden téren a pozitivitást hirdette, azonban az utóbbi időben rengeteg támadás és vád érte. Tavaly nyáron a volt háttértáncosai többek között szexuális zaklatás és diszkrimináció miatt perelték be, egy rendező pedig, akivel 2019-ben dolgoztott, azt nyilatkozta, hogy a színfalak mögött borzalmasan arrogáns és bunkó a sztár.

Lizzo tagadta a vádakat, de úgy néz ki, ahhoz elegek voltak, hogy eltántorítsák, és feladja miattuk a karrierjét.