Elárulta Lady Gaga, hogy áll az új albumával

Izgatottan várja, hogy hallhassák a rajongók, min dolgozik.

Izgalmas időszak elé néznek Lady Gaga rajongói. Idén októberben érkezik az énekesnő legújabb filmje, a Joker: Folie à Deux, melyről a napokban kiderült, hogy legalább 15 jól ismert slágert fog feldolgozni benne, emellett pedig gőzerővel dolgozik a soron következő, hetedik albumán is. A korongról egyelőre semmit nem tudni, azonban a sztár most egy kis betekintést nyújtott abba, hogy hogy áll a munkálatokkal.

A sztár a NikkieTutorials néven ismert Nikkie de Jager-Drossaers-szel beszélgetett a napokban a sminkmárkájáról, de természetesen a visszatérő lemeze is szóba került.

Próbálom olyan gyorsan befejezni, ahogy csak tudom. De annyit elmondhatok, hogy jelenleg teljesen magával ragadott az inspiráció, és nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthassan a rajongóimmal, min is dolgozom. Hálás vagyok mindenkinek, aki érdeklődik a kreativitásom iránt

– árulta el. 

Gaga utoljára négy éve jelentkezett szólólemezzel, mely a Chromatica volt. Azóta kiadott egy jazz albumot, a Love for Sale-t, a tavaly elhunyt Tony Bennett-tel, hallhattuk a hangját a Top Gun: Maverick betétdalában, a Hold My Hand-ben, és a The Rolling Stones-szal is összeállt egy kollab erejéig, mely a Sweet Sounds of Heaven volt. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik az énekesnő visszatérő anyaga.