Itt az első ízelítő Perrie Edwards szóló zenéjéből – ekkor érkezik az első kislemeze

Pár szerencsés rajongó már hallhatta is néhány dalát.

Január közepén osztotta meg Perrie Edwards a rajongóival, hogy majdnem kész az első szóló albuma, és már az első három kislemezt is kiválasztotta róla, most pedig bele is hallgathatunk, min munkálkodott az énekesnő, mióta szünetre vonult a Little Mix. A sztár egy videót töltött fel a közösségi oldalaira és az újonnan elstartolt YouTube csatornájára, mely találó módon az Intro címet kapta, a zene alatta pedig már a saját dalaiból lett összerakva.

De ez még nem minden: néhány szerencsés fan már teljes egészében is meghallgathatott pár szerzeményt a kedvencük debütáló korongjáról, és az is kiderült, mikor jelenik meg az első kislemeze.

Perrie a héten Londonban tartott egy eseményt a rajongóinak, ahol három dalt játszott le nekik az első albumáról. A fanok elmondása szerint van köztük egy érzelmes és szívbemarkoló ballada, egy ’70-es évek inspirálta, ABBA stílusú diszkó sláger, és egy pörgős, rádióbarát popszám is – az utóbbi lesz a korong felvezető kislemeze, melyhez hamarosan forgatják a videót is.

Az énekesnő elárulta, hogy a legnagyobb inspirációi a párja, a focista Alex Oxlade-Chamberlain és a kisfiuk, Axel, éppen ezért igencsak személyesre sikeredtek a dalai. Nem csak az élete pozitív oldaláról fog énekelni, így például a szorongásáról is született egy szerzemény, és az albumán összesen csupán 4 olyan track lesz, amit nem saját maga írt.

És hogy mikor kapjuk meg végre Perrie debütáló dalát? Még egy kicsit várni kell rá, ugyanis a jelek szerint csak áprilisban. A sztár csapata egy képet osztott meg a rajongókkal WhatsAppon, amin a mögötte lévő hűtőmágnesekből kiolvasható a szerzemény címe, ami nem más, mint Forget Us, és az április. Mi több, a pontos megjelenési dátumra is utaltak, ugyanis a Spotify-on az Intro „producereként” 1204 van feltüntetve – vagyis április 12-én érkezik a dal.

A hivatalos bejelentésre egyelőre még várni kell, de annyi biztos, hogy már csak kevesebb, mint két hónap választ el minket Perrie első saját dalától.