Kiderült, mikor érkezik a Varázslók a Waverly helyből folytatása

Még idén érkeznek az új részek.

Idén januárban érkezett a hír, miszerint hivatalosan is folytatást kap a sorozat, amin egy generáció nőtt fel, vagyis a Varázslók a Waverly helyből. Igaz, akkor még csupán egy epizódot rendelt be a Disney, most azonban beindultak a dolgok a várva várt reboot körül, ugyanis zöld utat kapott az egész első évad, és az is kiderült, mikorra várhatóak az új részek.

Bár a premier pontos dátumát még nem jelentették be, azt megtudhattuk, hogy még idén nézhetjük a szériát, amit őszre ígérnek a készítők. A forgatás napokon belül, még márciusban kezdetét veszi Los Angeles-ben, a végeredmény pedig a Disney+-on, és a Disney Csatornán is látható lesz majd.

A produceri munkálatokat a Justin Russo-t alakító David Henrie és az Alex Russo karakterét megszemélyesítő Selena Gomez végzik majd. Az előbbit az új változatban is főszerepben láthatjuk, míg az utóbbi vendégszereplőként tűnik majd fel benne. Mellettük biztosan visszatér még az eredeti szereplők közül Jake T. Austin, vagyis a sorozat Max-e, David pedig korábban azt írta az Instagram oldalán, hogy megpróbálnak minél több színészt visszahozni az eredeti felállásból, így könnyen lehet, hogy nem csak ők lesznek az ismerős arcok.

A széria a munkálatok idejére szimplán Wizards, azaz Varázslók néven fut – könnyen lehet, hogy ez a premierig még változni fog, de ugyanolyan könnyen megeshet az is, hogy így marad.

A sztori ott veszi fel a fonalat, hogy a VarázsTech-ben történt egy rejtélyes incidens, ami után Justin Russo úgy dönt, hogy felhagy a varázslással, és a normális életet választja a feleségével és a két fiával. Csakhogy egy nap betoppan hozzá egy váratlan vendég: egy fiatal és erővel teli varázsló, Billie, akinek meg kell tanulnia, hogyan is használja az erejét. Justinnak muszáj lesz szembenéznie a múltjával, hogy biztosítsa a Varázsvilág jövőjét.

A Varázslók a Waverly helyből a lebilincselő kalandjaival és jóízű humorával lopta be magát az emberek szívébe, és felejthetetlen emlékeket nyújtott világszerte gyerekeknek és családoknak egyaránt. Alig várjuk, hogy a régi rajongókkal és egy új generációval visszatérjünk a Varázslók mágikus világába, és átélhessük a varázslatot Selenával, Daviddel, és a csodálatos stábunk többi tagjával közösen

– nyilatkozta Ayo Davis a Disney-től.

Varázslók a Waverly helyből 2007. és 2012. között, négy évadon keresztül futott a Disney Csatornán, és az egyik legnépszerűbb sorozatuk volt. A Russo család életét mutatta be, amint a három testvér a felnőtté válás kihívásaival küzd, miközben a varázserejüket is meg kell tanulniuk kezelni.