Dobj el mindent: hivatalosan is érkezik a Varázslók a Waverly helyből folytatása

Selena Gomez is visszatér a sorozatban.

Valószínűleg most egy csomó Disney Csatornán felnőtt ember legvadabb álma vált valóra: hivatalosan is bejelentették ugyanis, hogy 12 év után folytatást kap a Varázslók a Waverly helyből, ráadásul az eredeti szereplőkkel. Az új részek középpontjában David Henrie karaktere, Justin Russo áll majd, és Selena Gomez is visszatér benne, mint Alex Russo – igaz, ő csak vendégszereplőként, és csak az első epizódban láthatjuk majd.

A sztori ott veszi fel a fonalat, hogy a VarázsTech-ben történt egy rejtélyes incidens, ami után Justin Russo úgy dönt, hogy felhagy a varázslással, és a normális életet választja a feleségével és a két fiával. Csakhogy egy nap betoppan hozzá egy váratlan vendég: egy fiatal és erővel teli varázsló, Billie, akinek meg kell tanulnia, hogyan is használja az erejét. Justinnak muszáj lesz szembenéznie a múltjával, hogy biztosítsa a Varázsvilág jövőjét.

Selena és David mellett biztosan feltűnik még a képernyőn Mimi Gianopulos, aki Justin feleségét, Giadát alakítja majd, Janice LeAnn Brown, aki Billie karakterét személyesíti meg, és Alkaio Thiele is, aki Justin egyik fiát, Roman Russo-t fogja játszani. Emellett David egy rajongó kérdésére az Instagramon elárulta, hogy igyekezni fognak minél több eredeti szereplőt visszahozni a sorozatba, így számíthatunk még pár meglepetésre.

Selena és David nem csak színészként jegyzik a folytatást, de a producerei között is szerepel a nevük, és mindketten büszkén osztották meg a közösségi oldalaikon, hogy visszatérnek az alkotáshoz, ami igazi sztárokká varázsolta őket. A színész az bevezető epizód forgatókönyvéről posztolt egy képet ezzel a szöveggel:

A Russo család visszatért, és izgatottan várjuk, hogy ismét a családjaitok részei lehessünk, bár azóta felnőttünk. 2024. lesz az az év, amikor a varázslat újraéled.

Selena pedig az Instagram történetében osztott meg egy képet a sorozatból, azzal a felkiáltással, hogy:

Visszatértünk!

A Varázslók a Waverly helyből 2007. és 2012. között, négy évadon keresztül futott a Disney Csatornán, és az egyik legnépszerűbb sorozatuk volt. A Russo család életét mutatta be, amint a három testvér a felnőtté válás kihívásaival küzd, miközben a varázserejüket is meg kell tanulniuk kezelni.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra várhatóak az új részek.