Ilyen volt Lady Gagával dolgozni a Joker egyik kaszkadőre szerint

A film idén októberben érkezik.

Tavaly áprilisban ért véget Lady Gaga és Joaquin Phoenix közelgő filmje, a Joker: Folie à Deux forgatása, melyen 5 hónapon keresztül munkálkodtak. A várva várt, és igencsak nagyszabásúnak ígérkező alkotás idén októberben kerül a mozikba, és nemrég az egyik operatőre elárulta, hogy ő nem is feltétlenül nevezné musicalnek. Most pedig egy kaszkadőr, Shauna Duggins mesélt arról, milyen is volt a Gagával közös munka.

Shauna egy rajongói oldalnak, a Lady Gaga Souce-nak nyilatkozott, és csupa dicsérő szavakkal illette a sztárt.

Gaga egy vérbeli színésznő. Dolgoztam már korábban nagyszerű énekesekkel, akik belekóstoltak a színészkedésbe, de egyikükben sem voltak meg azok a készségek, amik ehhez a szakmához kellenek. Gagában ez bőven megvan. Mesterien végzi a dolgát. Egy pillanatra sem veszíti el a koncentrációját, és a profizmusa páratlan. Ami a koreográfiát illeti, mindent nagyon hamar megtanult, és a legtöbb jelenethez nem is volt szüksége kaszkadőrre

– mesélte.

Elmondása szerint azonban a legemlékezetesebb számára nem is Gaga profizmusa és munkához való hozzáállása volt, hanem az, ahogy nap mint nap bánt a stábtagokkal.

Ami a legjobban megérintett, az a mindennapi kedvessége. Mindenkivel beszélgetett, kivétel nélkül.

A kaszkadőr azt is kikotyogta, hogy az alkotás egyik jelenetét egy csaknem 100 éves film inspirálta, amihez egy nagyszabású koreográfia is készült.

Van a filmben egy nagyszabású és szürreális zenés jelenet, amit egy klasszikus, 1930-as évekbeli film inspirált. Egy nagyon egyedi sztepptáncos koreográfiája van, amiben mindenki elfáradt, kivéve Gagát. Ő egyszerűen nem bírt leállni. Több száz színésszel dolgoztam már, de még soha senkit nem láttam, aki ennyire átadta volna magát a szerepének.

A Joker: Folie à Deux amerikai premiere október 4-én lesz.