Hivatalos házassági dokumentumot írt alá egy rajongónak Louis Tomlinson

Jó lecke lehetne Louis Tomlinson számára a mostani eset, hogy vigyázzon mit és kinek ír alá – az viszont kifejezetten szomorú, hogy néhány rajongó úgy gondolja, ilyen hivatalos papírokkal igenis lehet viccelődni, ugyanis a napokban az énekes egy házasságkötési dokumentumot írt alá egy rajongójával.

Az énekes a Budapestre is ellátogató Faith in the Future világturnéjának ázsiai részét csinálja éppen és itt, a jakartai állomáson, amikor a rajongóknak elég sok mindent aláírt, egyikük egy hivatalos papírt nyújtott oda az énekesnek. Az esetről egyébként egy TikTokot is készített a lány, aki úgy aposztrofálta magát, hogy szingliként ment a koncertre, majd férjes asszonyként tért haza:

Aláírt nekem egy házassági anyakönyvi kivonatot, amiben én és ő szereplünk. Házas asszony vagy. Összeházasodtam Louis Tomlinsonnal.

– hangzik el a videóban.

A koncert után ez a bizonyos rajongó már nem ment a tömeggel és találkozott az előadóval, de egy rajongó megkérdezte Tomlinsont, hogy tervez-e visszatérni Jakartába, amire azt válaszolta, hogy „ha a feleségem szeretné”.

Később a lány megosztott egy másik videót is, arról a pillanatról, amikor Louis aláírja neki a papírt és hallatszik, hogy az énekes rákérdez, hogy „ez meg micsoda, valami házasságkötési papír, nem?”, majd utána arra is rákérdez viccelődve, hogy „hivatalos, nem?”, a lány pedig válaszol neki, hogy valóban azok. Majd az előadó megkérdezi, hogy hol kell pontosan aláírnia. Szerencsére (?) Indonéziában nem ilyen egyszerű a házasságkötés, ugyanis az országban egy vallási ceremónián kell részt vennie a két félnek.

@ladycryalot “if MY WIFE wants to” ???? #FITFWTJakarta #LouisTomlinson #FaithInTheFuture ♬ original sound – noy
@ladycryalot Replying to @Akgon DREAMS DO COME TRUE! ❤️ (im still sobbing rn) #FITFWTJakarta #LouisTomlinson #FaithInTheFuture ♬ original sound – noy