Ez a dal biztosan felcsendül majd Madison Beer bécsi koncertjén

Összetett érzéseket közvetít legújabb dalában Madison Beer – az énekesnő szerint ez számára egy óriási lépés. Legutóbbi, Silence Between Songs c. lemezének megjelenése óta 50+ dátummal rendelkező világturnéjára készül, most pedig, hogy néhány hét választja el a koncertsorozat kezdetéig, egy új dallal örvendeztette meg rajongóit.

A Make You Mine egy fülledt, de mégis izzasztó dal, amiben az énekesnő teljes mértékben magára szabja a dance-pop ütemeket és lüktető basszusával, lágy, szinte suttogó hangjával pedig elvarázsolja a hallgatót. Érdekesség, hogy valószínűleg a már emlegetett lemez bővített verziójának egy daláról beszélünk – hangzásvilágban egészen kontrasztos, viszont tökéletes beleillik ebbe az univerzumba. A dal egyébként az énekesnő az első 24 órában legtöbb streamet generáló megjelenése lett.

Nagyon sokat fejlődött a személyiségem és zeneileg is sokat fejlődtem. Büszke vagyok arra, aki voltam és büszke vagyok arra is, aki jelenleg vagyok

– mesélte a Rolling Stone magazinnak.

Nem is olyan régen jelent meg a The Half of It c. memoárja, amiben a depresszióval való küzdelméről is mesélt, illetve kitért arra is, hogy mennyire megtörte az, amikor 16 évesen kiszivárogtak a meztelen képei. Beer egyébként egy lassan teltházas koncertet ad majd március 9-én a bécsi Gasometerben, melynek előzenekarai nem mások lesznek, mint a lengyel Jann, illetve Jillian Rossi – őket hamarosan jobban bemutatjuk.