Mély időszakai és öngyilkossági kísérletei inspirálták JXDN új dalát

JXDN, azaz Jaden Hossler, a Z generáció egyik legfényesebb zenei csillaga új dallal érkezett – a „WHEN THE MUSIC STOPS a fiatal tehetség második nagylemezének hírnöke.

Jaden neve már sokaknak feltűnhetett, hiszen 2020 óta megállás nélkül adja ki dalait, a Blink 182 Travis Barkerje pedig mindössze egy single után szerződtette őt saját kiadójához, a DTA Recordshoz, és ennek a kapcsolatnak hála fontos lehetőségeket kaphatott már karrierje elején. Amellett, hogy debütalbumán rögtön egy Machine Gun Kelly feattel nyitott, a rap és pop punk szcénában is aktívan jelenlévő MGK turnéjának számos állomásán ő melegítette be a közönséget a főhös produkciója előtt.

A most kiadott WHEN THE MUSIC STOPS egy akusztikus alkotás, amely súlyos mondanivalót hordoz. Hossler mindig is nyíltan beszélt a mentális egészségével való problémáiról, két öngyilkossági kísérletéről, amik zenei karrierjének kezdetéhez vezették, valamint drogproblémájáról és rövidebb elvonókúráiról is. Ezek a meghatározó élmények inspirálták az új single-t is, amiben ezeket az érzelmi mélységeket adja át akusztikus zenei alappal, ugyanakkor erőteljes és nyers énekdallamaival. 

A megjelenés dátuma nem véletlen, Jaden ma ünnepli 23. születésnapját, ami fontos fordulópont számára, hiszen egy nehéz életszakaszból lábalt ki nemrég. Ahogy ő fogalmazott:

Életem zenéje végre újra szólni kezdett, és alig várom, hogy mindenkinek megmutathassam, hogyan is szól.

JXDN tisztában van vele, honnan indult, fontosnak tartja, hogy háláját rendszeresen kifejezze rajongói felé. A WHEN THE MUSIC STOPS is őket helyezi fókuszba, valamint magát a zenét és annak erejét, ami élete sötétebb időszakaiban számos alkalommal mentette meg a lelkét.

Természetesen Hossler nyárra várható, új albuma is a DTA Records gondozásában érkezik majd, és a fiatal énekes művészi döntéseiben továbbra is Travis Barker teljes támogatását élvezi. Sőt, az új track producerei maga Barker és Brian Lee voltak – utóbbi olyan előadók dalainak készítésében vett részt korábban, mint Lady Gaga, Post Malone és Camilla Cabello.