Újabb európai koncerteket jelentett be Adele, ennyibe kerülnek rá a jegyek

Hatalmas a kereslet a jegyek után.

Pár napja jelentette be Adele, hogy 8 év kihagyás után idén nyáron visszatér Európába négy koncert erejéig, méghozzá Münchenbe, egy csak neki tervezett, személyre szabott pop-up stadionban. Ugyan a jegyértékesítés még el sem kezdődött, azonban annyian regisztráltak az énekesnő hivatalos oldalán, hogy már az elővétel során be tudják biztosítani a helyüket a különleges show-k egyikére, hogy megduplázták a fellépések számát, így négy helyett nyolc koncertet ad majd a németországi városban.

Az eredeti dátumok, az augusztus 2., 3., 9., és 10. mellé a 14., a 16., a 23., és a 24. társultak be. Emellett a jegyárakról is lehullott a lepel: a német sajtónak a Live Nation megerősítette, hogy a legolcsóbb jegyek 74 euróba, azaz nagyjából 28 ezer forintba, míg a legdrágábbak 450 euróba, vagyis körülbelül 211.500 forintba fognak kerülni.

Hogy hogyan biztosíthatják be a helyüket ezekre a különleges fellépésekre a fanok? Először is regisztrálniuk kell Adele hivatalos oldalán február 5-ig, majd másnap megkapják a jegyvásárláshoz a linket, melynek segítségével február 7-én, délelőtt 10 órától vehetik meg a jegyüket. A mindenki számára elérhető jegyárusítás február 9-én, ugyancsak délelőtt 10-től veszi kezdetét.

A helyszínt a szabadtéri Munich Messe fogja biztosítani, amit csak ezekre a show-ra terveztek, és júliusban kezdik majd megépíteni. A külön az énekesnő számára megalkotott stadionban egyaránt lesznek állóhelyek, és ülőhelyek is, és 80 ezer fős lesz a befogadóképessége. Ez azt jelenti, hogy az eddig bejelentett 8 koncert során nem kevesebb, 640 ezer rajongó láthatja a sztárt élőben, és az óriási keresletre való tekintettel még korántsem biztos, hogy ez lesz az összes fellépése a városban.

De mekkora is számszerűsítve a kereslet? A hírek szerint a bejelentést követő első napokban jóval több, mint másfél millióan regisztráltak a jegyekért.

Az brit díva utoljára 2016-ban járt az európai kontinensen az Adele Live 2016 elnevezésű turnéjával, melynek keretein belül olyan városokban lépett fel, mint Stockholm, Koppenhága, Berlin, Köln, Lisszabon, Zürich, Amszterdam, Párizs, vagy éppen Barcelona.

Az énekesnő jelenleg a Weekends With Adele nevű rezidenciája utolsó szakaszában jár, ami idén júniusig tart. A koncertsorozat keretein belül két év alatt kereken százszor lép színpadra a Las Vegas-i The Colosseumban, 2022-ben pedig egy egyszeri, londoni show-val örvendeztette meg az angol rajongóit.