© MUSICDAILY

Bréking: ismét Magyarországon, a Budapest Parkban lép fel Yungblud

A tavalyi Szigetes koncertje után visszatér hazánkba az énekes.

Tavaly a Sziget Nagyszínpadát robbantotta fel Yungblud, és a fesztivál egyik legemlékezetesebb fellépését villantotta, idén pedig ismét visszatér hazánkba. Az énekes ezúttal is egy szabadtéri koncerttel örvendezteti meg a magyar rajongóit június 9-én, méghozzá a Budapest Parkban. A jegyárusítás február 2-án, délelőtt 9-kor veszi kezdetét, de elővételben a Live Nation tagok már egy nappal korábban, február 1-én bebiztosíthatják a helyünket a show-ra. A jegyinfókért katt ide!

Dom a bejelentés előtt egy nappal, tegnap már kikotyogta az Instagram oldalán egy visszaszámláló kíséretében, hogy egy kis meglepetéssel készül a lett, litván, magyar, szlovák, horvát, és szerb fanjainak, így sejteni lehetett, hogy egy európai turnéra fog indulni.

Az újabb budapesti koncerten valószínűleg már jópár új dal is felcsendül majd élőben. Az előadó legutóbbi albuma, a Yungblud 2022-ben jelent meg, azóta pedig több kislemezt is piacra dobott, például a közönségkedvenc Lowlife-ot, az igencsak személyes Hated-et, a Bring Me The Horizon énekesével, Oli Sykes-szal közös Happier-t, legutóbb pedig pár napja jelentkezett új zenével, ami nem más volt, mint a Lil Yachty közreműködésével készült When We Die (Can We Still Get High?).

Yungblud már többször járt hazánkban. Először 2019-ben koncertezett nálunk a Szigeten, majd két évre rá a Budapesten tartott MTV EMA díjátadó keretein belül tért vissza a fővárosunkba. Tavaly szintén a Szigeten láthatta a magyar közönség, ezúttal már a Nagyszínpadon, az idei pedig az első önálló fellépése lesz hazánkban.