© MUSICDAILY

Áprilisban érkezik a tavalyi Szigetet is megjárt Girl In Red második albuma

Az első dalt pedig kicsit több, mint egy hét múlva kapjuk meg róla.

Bejelentette második albumát a tavalyi Szigetet is megjárt Girl In Red. A norvég énekesnő legújabb lemeze találó módon az I’m Doing It Again Baby! címet kapta, és nagyjából két és fél hónap múlva, április 12-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Szerencsére az első ízelítőre nem kell ennyit várnunk, ugyanis az anyag felvezető kislemeze, a Too Much február 9-én jelenik meg.

Lapozz az alábbi Instagram posztban az albumborítóért:

Marie nemrég a Dork magazinnak adott interjújában mesélt a közelgő korongjáról, ami elmondása szerint sokkalta pozitívabb hangvételű lesz, mint az elődje.

Úgy érzem, az új albumom sokkal optimistább lesz, mint az előző, de azért lesz rajta pár szomorú szerelmes szám is. Korábban nagyon szarul éreztem magam, és hihetetlenül kevés önbizalmam volt, de jelenleg a pozitív érámban vagyok

– nyilatkozta.

Hozzátette: tisztában van vele, hogy a dalai rengeteg rajongójának nyújtanak vigaszt a nehéz időszakokban, és szeretné, ha az új dalai jobb kedvre derítenék őket. És hogy zeneileg mire számíthatunk tőle ezúttal?

Ez is egy eléggé változatos album lesz. Az első a stílusát tekintve egy nagy összevisszaság volt, ami egyesek szerint a gyengesége, de szerintem abszolút nem így van. Minden egyes dala önmagában is megállja a helyét, és ez a második lemezemen sem lesz másképpen.

Girl In Red 2017-ben, csupán 18 évesen robbant be a köztudatba az I Wanna Be Your Girlfriend című dalával, mely egyfajta underground himnusz lett, ezt pedig olyan szerzemények követték, mint a We Fell In Love In October, vagy éppen a Girls. Debütáló albuma, az If I Could Make It Go Quiet 2021-ben jelent meg, hamarosan pedig már azon kapta magát, hogy olyan előadókkal turnézik, mint Billie Eilish, vagy éppen Taylor Swift.

Tavaly a magyar rajongók is láthatták élőben, ugyanis a Sziget utolsó napján a főfellépő Billie előtt lépett színpadra, és kápráztatta el a az egybegyűlt tömeget. Nem ez volt az első alkalom, hogy hazánkban járt. 2021-ben az MTV európai díjátadója, az EMA kedvéért utazott Budapestre, és fel is lépett a fővárosunkban megrendezett gálán.

Az énekesnő várva várt második albumát ezen a linken tudod előre lementeni.