8 év után először lép fel Európában Adele

Az énekesnő 4 koncertet ad Münchenben.

Adele-t az elmúlt években nem sok európai rajongójának volt lehetősége élőben látni, ugyanis szinte kizárólag Las Vegas-ban lépett fel a rezidenciája keretein belül, most viszont 8 év kihagyás után ismét a kontinensünkre látogat. Egészen pontosan a németoszági Münchenbe, ahol idén nyáron 4 exkluzív koncertet ad majd augusztus 2-án, 3-án, 9-én, és 10-én. A helyszínt a szabadtéri Munich Messe fogja biztosítani, amit csak ezekre a show-ra terveztek.

A külön az énekesnő számára megalkotott stadionban egyaránt lesznek állóhelyek, és ülőhelyek is, és 80 ezer fős lesz a befogadóképessége.

Egy egyedi, teste szabott pop-up stadion, amit külön arra terveztek, hogy olyan show-t csináljak, amilyet csak szeretnék? Ennél csodálatosabban nem is alakulhatott volna a nyaram

– írta az énekesnő az Instagram oldalán.

Hogy hogyan biztosíthatják be a helyüket ezekre a különleges fellépésekre a fanok? Először is regisztrálniuk kell Adele hivatalos oldalán február 5-ig, majd másnap megkapják a jegyvásárláshoz a linket, melynek segítségével február 7-én, délelőtt 10 órától vehetik meg a jegyüket. A mindenki számára elérhető jegyárusítás február 9-én, ugyancsak délelőtt 10-től veszi kezdetét.

Az brit díva utoljára 2016-ban járt az európai kontinensen az Adele Live 2016 elnevezésű turnéjával, melynek keretein belül olyan városokban lépett fel, mint Stockholm, Koppenhága, Berlin, Köln, Lisszabon, Zürich, Amszterdam, Párizs, vagy éppen Barcelona.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy hatalmas kereslet lesz a jegyekre, és nem mindenki fér majd be a koncertekre, aki szeretne, de azoknak sem kell teljesen elkeseredniük. A sztár ugyanis a napokban elhintette, hogy a következő albumával biztosan turnézni fog, igaz, azt nem tudni, mennyit kell rá várnunk.

Az énekesnő jelenleg a Weekends With Adele nevű rezidenciája utolsó szakaszában jár, ami idén júniusig tart. A koncertsorozat keretein belül két év alatt kereken százszor lép színpadra a Las Vegas-i The Colosseumban, 2022-ben pedig egy egyszeri, londoni show-val örvendeztette meg az angol rajongóit.