Jonathan Bailey: soha nem hittem volna, hogy képes leszek főszerepeket játszani

Régebben nem bízott magában eléggé a színész.

Jonathan Bailey 4 éve egy csapásra tett szert világhírnévre a Netflix Bridgerton család című sikersorozatának köszönhetően, melyben a közönségkedvenc Anthony szerepét alakítja, azonban a most 35 éves színész már évtizedekkel azelőtt is a színpadon állt, és a képernyőn is rendszeresen feltűnt. Mi több, gyerekkora óta több tucat darabban, filmben, és szériában láthattuk, annak ellenére, hogy a nagy áttörés csak pár éve érkezett meg számára, ez pedig elmondása szerint nem véletlen.

A sztár az angol színésznővel és forgatókönyvíróval, Phoebe Waller-Bridge-dzsel beszélgetett az Interview magazin legújabb számában – itt árulta el, hogy korábban soha nem hitte volna, hogy egy nap főszerepeket alakíthat majd.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer képes leszek főszerepeket játszani. Valószínűleg azért, mert engem mindig is mások alakításai és kreatív megmozdulásai nyűgöztek le, nem pedig a sajátom. Ha színházba megyek, és tetszik egy darab, mindig azt kérdezem magamtól: mások hogy csinálják ezt? Egyszerűen nem értem, hogy megy nekik ilyen jól. Ez inspirálja is a saját munkásságomat, ugyanakkor sokszor még mindig elfog a félelem, hogy nekem ez nem fog menni

– mesélte.

Pedig Jonny-nak nincs oka kételkednie magában. A Bridgerton családdal egy világ szívébe lopta be magát, a legújabb sorozata, a SkyShowtime-on látható Útitársak pedig szintén hatalmas sikernek örvend, mi több, még egy Critics Choice díjat is bezsebelt érte.

És ha ez még nem lenne elég, idén novemberben érkezik a Wicked musical filmadaptációjának első része, melyben többek között Ariana Grande mellett láthatjuk majd a mozivásznon, és ami biztos, hogy újabb magasságokba repíti majd a csillagát.

A teljes Interview magazinos beszélgetését ide kattintva tudod elolvasni.