Spiritualitása és egy kötözőművészet inspirálta FLETCHER-t

FLETCHER izgalmasan kezdte a 2023-at, ugyanis óriási kémia volt közte és Miley Cyrus között, utóbbi szilveszteri műsorában, most viszont hamarosan új lemezét robbantja be, amivel egyébként turnézni is indul.

Eddig két dalt ismerünk az énekesnő március 22-én érkező In Search of The Antidote c. lemezéről, az Eras of Us már korábban megjelent, viszont az igazi robbanást valószínűleg a fanoknak is a most érkezett Lead Me On c. ütős pop-rock slágerével hozza majd. A dalt egyébként azokkal az emberekkel szerezte, akik Justin Bieberrel és Miley Cyrusszal is dolgoztak már, illetve gyémánt kislemez minősítésük is van.

Néhány embernek a Lead Me On a szakításról szól, amiben az egyik személy elvesz mindent a másik elől. De egy olyan dal is lehet, ahol én saját magamhoz beszélek, egy olyan énemhez, aki sokkal egészségesebb és jobb verziója a mostaninak. Minden dal a lemezen több szinten létezik és párhuzamosan több dimenzióban is megjelenhet

– mondta az énekesnő.

A dalhoz készült videót egyébként Párizsban, egy lakásban vették fel, amit az előadó spiritualitása és a megszállottsága a shibari-val (egy japán kötözőművészeti forma/bondage) inspirált, ez pedig egyszerre csodálatos és fájdalmas is.

Facebook esemény / jegyvásárlás