Exe születésnapján tér vissza Miley Cyrus

Liam Hemsworth születésnapján dobja piacra új dalát.

Napok óta egy mára már nem annyira titkos visszaszámláló tartotta izgalomban Miley Cyrus rajongóit világszerte, ugyanis mint kiderült, az énekesnő szilveszteri műsorában és azzal egyidőben közösségi média felületein jelentette be, hogy igenis visszatér a zenei életbe – ezt egyébként egy elég okos „Új év, új Miley” plakátkampány előzte meg.

A volt Disney-üdvöske minden platformot megragadott arra, hogy tudassa az emberekkel: visszatér. Amikor hivatalosan is bejelentette, hogy 2023. január 13-án érkezik új dala Flowers címmel, aközben újabb plakátokat találtak a rajongók, melyeken olyan dalszövegrészletek állnak, mint „I can take myself dancing [El tudok menni egyedül táncolni]”, vagy „I can buy myself flowers [Tudok magamnak virágot venni]”, „I can hold my own hand [Tudom a saját kezemet fogni]” és az „I can love me better than you can [Jobban tudom szeretni magamat, mint te engem]”.

A rajongóknak pedig több sem kellett, ugyanis hamar kiszúrták, hogy ez a nap volt párjának, Liam Hemsworthnek a születésnapja. Hasonló, „savage” lépésre szánta el magát Lana Del Rey is pár héttel ezelőtt, ő egyetlen promóciós posztert rakatott ki új lemezéről, de azt is volt barátjának városába.

Ha ez nem lenne elég, Miley idén is elhozta újévi műsorát a CBS/Peacock platformokra, ahol nem elég, hogy Dolly Partonnal például a Jolene-t is elénekelték, de duettezni hívta Paris Hiltont és Sia-t is, velük az örökösnő örökzöld, Stars Are Blind című dalát énekelte el.

De persze az énekesnő saját szerzeményei sem maradhattak el az est folyamán: még mindig róla beszél az egész internet, hiszen újrakreálta 2009-es, akkoriban polgárpukkasztónak számító táncát is Party In The USA c. dala alatt.