Végre élőben is hallhatjuk Dua Lipa visszatérő dalát

Megjelent a Houdini (London Sessions)!

Tavaly novemberben startolt el Dua Lipa új érája a várva várt harmadik albuma felvezető dalával, a Houdini-vel, a rajongók pedig az elmúlt két hónapban csak egyetlen dologért könyörögtek a kedvencüknek, ami nem más, mint egy élő fellépés. Az énekesnő most végre eleget tett a kérésüknek, és megosztotta a track élő változatát, bár nem teljesen úgy, ahogy arra számítottunk volna.

A sztár ugyanis nem egy műsorban, vagy egy eseményen adta elő a visszatérő kislemezét, hanem Londonban, egy stúdióban, élő bandával. Valószínűleg azonban ez nem zavarja annyira a fanokat, és örülnek, hogy egyáltalán megkapták a fellépést, amire annyira vágytak.

Természetesen muszáj volt csinálnunk nektek egy élő verziót a Houdini-ből

– írta a sztár a közösségi oldalain.

A London Sessions nem csak a YouTube-ra került fel, hanem a streaming platformokra, így a Spotify-ra, és az Apple Music-ra is, hogy bárhol, bármikor meg tudjuk hallgatni.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik Dua harmadik lemeze, annyi viszont biztos, hogy még idén. A sztár egyébként korábban elárulta, hogy majdnem 100 dalt készített a korongra, és teljeses más lesz, mint az előző, Future Nostalgia című anyaga.