Jövőre jön csak a Túlélőjátszma harmadik évada

Az első kettő tavaly jelent meg hazánkban.

Az utóbbi évek egyik új sikersorozata a Yellowjackets, vagy magyar címén a Túlélőjátszma volt, mely az Egyesült Államokban 3 évvel ezelőtt startolt el, azonban hazánkban csak két év elteltével, tavaly jelent meg. Addigra már két évadon volt túl a széria, és már azt is tudni lehetett, hogy érkezik belőle a harmadik is, amiről viszont most elárulták a készítők a Deadline-nak, hogy csak jövőre várható.

A folytatáson eredetileg tavaly májusban kezdtek el dolgozni, azonban a hollywoodi sztrájkok miatt felfüggesztették a munkálatokat. Szeptemberben aztán újraindultak az előkészületek, a forgatás pedig idén veszi kezdetét.

Májusban kezdjük a forgatást Vancouverben, így idén még nem, de jövő év elején érkezik a harmadik évad

– árulták el a producerei.

Ashley Lyle, Jonathan Lisco és Bart Nickerson arról is mesélt egy kicsit, hogy mire számíthatunk az új részekben:

Minden egyes epizód egy kicsit többet mutat majd meg arról, mi is történt, és mi zajlik le a lányokban, min is mennek keresztül pszichológiailag. Szépen sorban lehull a lepel a titkokról is, amiket őriznek.

A Túlélőjátszma egy csapat tinilány történetét mutatja be, akik 1996-ban repülőbalesetet szenvednek, és a túlélésért kell küzdeniük. A történet két szálon fut: egy a múltban, egy pedig a jelenben, így azt is megtudhatjuk, milyen hatással volt a baleset hosszú távon a szereplőkre.

A csapatot Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Liv Hewson és Courtney Eaton alakítják az 1996-os érában, a jelenben pedig Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Juliette Lewis, Christina Ricci, Lauren Ambrose és Simone Kessell.

Hazánkban az első két évad már nézhető a SkyShowtime-on, az első évad pedig a Netflix kínálatában is megtalálható.