A Szexoktatás sztárjával erősít A Fehér Lótusz 3. évada

Újabb sikersorozatban láthatjuk a közönségkedvenc színésznőt.

Bár tavaly véget ért a Netflix népszerű szériája, a Szexoktatás, egy közönségkedvenc színésznője hamarosan egy újabb sikersorozatban tér vissza a képernyőre. A sztár nem más, mint az Aimee karakterét alakító Aimee Lou Wood, aki az HBO A Fehér Lótusz című alkotása harmadik évadának szereplőgárdájához csatlakozott.

Az antológia folytatásában feltűnik még többek között Patrick Schwarzenegger, Leslie Bibb, Miloš Biković, Parker Posey, vagy éppen Michelle Monaghan, Natasha Rothwell pedig az első évadból tér vissza, mint Belinda Lindsey. A munkálatok az eredeti tervek szerint már tavaly megkezdődtek volna, azonban ezt a hollywoodi sztrájkok keresztbe húzták, így csak idén év elején indul a forgatás.

Az első évad helyszíne Hawaii volt, míg a másodikban a Fehér Lótusz nevű szállodalánc szicíliai vendégeit ismerhettük meg, a harmadikban pedig Ázsiába, egészen pontosan Thaiföldre kalauzolnak el minket a készítők. És hogy mire számíthatunk a történettől?

Az első évad a pénzre fókuszált, míg a második a szex körül forgott. Úgy gondolom, a harmadik egy vicces szatíra lesz a keleti vallások és spiritualitás haláláról

– nyilatkozta a készítője, Mike White.

A sorozat alkotója hozzátette, hogy ez lesz az eddigi legütősebb évad, és izgatottan várja, hogyan fognak reagálni majd rá a nézők.

Hosszabb, nagyszabásúbb, és őrültebb lesz, mint eddig valaha. Nem tudom, mit fognak gondolni róla az emberek, de én nagyon izgatott vagyok miatta. Mindenképpen izgalmas lesz a harmadik évad története.

A Fehér Lótusz harmadik évada 2025-re várható.