Zara Larsson szuperereje zenéjében rejlik

A slágerlisták éle után most hamarosan a Budapesttel szomszédos osztrák fővárosban, Bécsben lesz látható Zara Larsson, aki 2022-es Campus Fesztiválos fellépése után ott lesz legközelebb látható. A február 9-én érkező VENUS c. lemezéről, melyet turnézni is elvisz, egy újabb szeletet kaptunk, You Love Who You Love címmel.

A napokban számoltunk be arról, hogy a vénusz címmel érkező korong borítója is az istennőt mutatja meg az énekesnő személyében takarás nélkül és természetesen, nem meglepően a női idomok és maga a vénusz motívum köszön vissza az egyébként elképesztő borítón.

A Büszkeség Hónapjában kezdtünk bele a dal szerzésébe, amikor arról beszéltünk, hogy mennyire csodálatos dolog, hogy bárki szerelmes lehet bárkibe – de ez nem azt jelenti, hogy muszáj is. Mindannyian ismerünk/tünk olyan embereket, akikhez mindig visszament a párja, pedig össze sem illettek. A dal ennek parancsol megálljt.

Az egyedi de mégis rádióbarát stílus és az erős vizuális világ összessége adja Zara Larsson különkegességét a modern popzenében – na meg persze a színpadi jelenléte. Remélhetőleg bécsi koncertjével pont úgy leveszi majd a nézőket a lábáról, mint ahogy azt Debrecenben tette. Az érkező lemez egyébként különböző mitológiai elemeket kombinál, mint a kortárs szerelem (You Love Who You Love), család (On My Love), művészet (End of Time), vagy éppen önmaga (Can’t Tame Her).

A korongon amúgy olyan nevek dolgoztak, mint Rick Nowells, aki például Madonnával, vagy Lana Del Rey-el is dolgozott már, vagy Danja, aki Britney Spears Blackout c. lemezéért felelt.

Facebook esemény / jegyek