Meztelenül pózol Zara Larsson új albuma borítóján

A lemez kevesebb, mint egy hónap múlva jelenik meg.

Zara Larsson legutóbbi lemeze 2021-ben jelent meg, azonban lassan véget ér a három éves várakozás, és érkezik a folytatás. A Venus című korongja ugyanis kevesebb, mint egy hónap múlva, február 9-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és most a borítójáról is lerántotta a leplet a svéd énekesnő.

A merész kép a korong címéhez hűen Botticelli ikonikus Vénusz születése festményét idézi, a sztár pedig teljesen meztelenre vetkőzött a fotó kedvéért – csupán a haja, és egy kagyló takarja a testét.

Az albumon összesen 12 dal kapott helyet, melyek közül három, a Can’t Tame Her, az End Of Time, és a David Guettával közös On My Love már korábban megjelent, a Love Who You Love pedig most pénteken, január 19-én érkezik, mint utolsó ízelítő. Zara elmondása szerint a lemezzel visszatekint arra, honnan is jött, a dalok pedig elég színesek lesznek – lesz rajta jópár pörgős dance-pop track, de érzelmes balladákban sem lesz hiány.

Az újonnan megosztott borító egyébként csak a streaming platformokon fémjelzi majd a korongot, a fizikális kiadásokhoz egy sokkal visszafogottabb képet választottak.

Az énekesnő turnéra is indul az albummal, a koncertsorozat során pedig a szomszédos Bécsbe is ellátogat március 8-án – a jegyinfókért katt ide!