Ez a dal biztosan felcsendül Becky Hill Szigetes koncertjén

Az új dal már elérhető.

2022-ben a MUSICDAILY-nek adta első és azóta egyetlen magyar interjúját a már kétszeres BRIT Awards díjas énekes-dalszerző, Becky Hill, aki több, mint 10 milliárd streamet tudhat magáénak, na meg persze 7 kislemezt a brit slágerlisták első tíz helyén az évek során. Most pedig egy újabb szerzeménnyel érkezett, ami biztosan felcsendül majd az idei Sziget Fesztiválon.

A Disconnect és a Side Effects után most a Never Be Alone-nal próbálja ostromolni a slágerlistákat Sonny Foderával – a dalban pedig a klubkultúra mélyebb rétegeit fedezik fel.

A dal arról szól, hogy milyen a világ azután, hogy minden le- és be volt zárva, ami ránk kényszerítette a távolságtartást. Én és a párom is éreztük a hatását a korlátozásoknak, mert mind a ketten a zenei szférában dolgozunk. Veszélynek volt kitéve a karrierünk, és vele együtt éltem át egy érzelmi hullámvasutat – egy olyan embert láttam összetörni, akinek az volt az élete, hogy fesztiváloknak és klubboknak rakott össze line upokat. Egy olyan időből merítettem inspirációt a dalhoz, amikor nem élhettünk együtt.