Ők a 2024-es Grammy első fellépői

3 énekesnő már biztosan színpadra lép az est folyamán.

Helyi idő szerint február 4-én este 8 órási kezdéssel kerül megrendezésre a 2024-es Grammy díjátadó, melyet élőben közvetítenek Los Angelesből, a Crypto.com Arenából.

Miután a jelöltekről lerántották a leplet, a nagy kérdés ezidáig az volt, hogy vajon mely szenzációs előadók lépnek majd színpadra a neves eseményen. Az első bejelentéssel 3 csodálatos énekesnő már biztosan elkápráztatja a közönséget, akik nem mások, mint Billie Eilish, Dua Lipa, és Olivia Rodrigo.

Dua a 2021-es etapban az év legizgalmasabb fellépését villantotta, kérdéses, hogy újra meg tudja-e ütni ezt a szintet Dance The Night vagy Houdini dalaival, de nem lepődnénk meg, ha ezek mellett egy vadonatúj dalt is előadna új lemezéről. Billie szinte biztosan a Barbie c. filmhez készült dalát, a What Was I Made For-t énekli majd el, melyet megtett a 2023-as Sziget Fesztiválon is. Olivia is jelen lesz, ő pedig valószínűleg Guts c. lemezéről válogat majd össze minimum egy, de valószínűbb, hogy két dalt.

Egyébként mindhárom sztár díjakra is esélyes az est folyamán. Dua a Dance The Night-tal száll versenybe két kategóriában, míg Billie és Olivia is 6-6 jelölést zsebeltek be.