Megérkezett a néhai Angus Cloud utolsó filmjének az előzetese

Az alkotás idén áprilisban kerül a mozikba.

Tavaly nyáron az egész világot sokként érte a hír, hogy tragikusan fiatalon, mindössze 25 éves korában elhulyt az Eufória közönségkedvenc színésze, Angus Cloud. A sztár sajnálatos módon nem érte meg, hogy bármelyik filmje is a mozikba kerüljön, pedig a halála előtt négyet is forgatott. Most az utolsó, amiben szerepelt, az Abigail előzetese jelent meg, mely egyben a legnagyobb költségvetésű projektje is volt.

A horror hivatalos leírása a következő: a gyerekek néha igazi szörnyetegek tudnak lenni. Egy csapat bűnöző elrabolja egy befolyásos alvilági figura 12 éves, ballerina kislányát, és nem kell sokat tenniük azért, hogy megkapják az 50 millió dolláros váltságdíjat érte, csupán annyit, hogy egy éjszakán keresztül vigyáznak rá. Az elhagyatott villában azonban a csapat létszáma fogyatkozni kezd, miután a legnagyobb megdöbbenésükre kiderül számukra, hogy Abigail nem egy átlagos kislány, hanem egy vámpír. 

Az alkotást Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezték, akik olyan filmekért feletek korábban, mint a 2022-es Sikoly, vagy éppen az Aki bújt, Angus mellett pedig olyan színészek tűnnek fel benne, mint Melissa Barrera (Sikoly), Dan StevensKevin DurandWilliam CatlettGiancarlo Esposito, és Alisha Weir

Az Abigail hazánkban idén április 18-án kerül a mozikba.