Ezért nem csinált egy videót sem Nicki Minaj az új albuma dalaihoz

Szeretné, ha nem a képi világra koncentrálnának az emberek.

Tavaly december elején jelent meg Nicki Minaj visszatérő albuma, a Pink Friday 2, a vélemények pedig eléggé megosztóak voltak róla. Sokan egyetértettek a rapperrel abban, hogy a karrierje legjobb lemezét dobta piacra, de bőven voltak olyanok is, akiknek csalódást okozott a korong, és úgy vélekedtek, nem ér fel az előadó addigi munkásságához. Akárhogy is, a siker nem maradt el: az album a Billboard 200 lista élén debütált, és majdnem 100 millió lejátszást generált a Spotify-on az első három napban, úgy, hogy sem kislemezes dallal, sem pedig videóval nem népszerűsítették a megjelenéskor.

Az előadó a napokban egy interjúban elárulta, hogy ez teljesen tudatos volt a részéről, és azt is megosztotta, miért döntött így.

Egyáltalán nem is akartam kislemezeket kiadni az albumról. Nem véletlen, hogy videókat se csináltam a dalokhoz. Azért, mert azt akarom, hogy a zenére fókuszáljatok

– nyilatkozta.

A sztár elmondása szerint minden egyes track a lemezen egy nagyobb mű része, amit nem szeretne kiragadni a kontextusából. Ennek ellenére azért korábban jelentek meg videók a korong dalaihoz, igaz csak kettő – a Super Freaky Girl még 2022. szeptemberében, a Red Ruby Da Sleeze pedig tavaly májusban.

Ha videókkal és kislemezekkel nem is, de egy turnéval mindenképpen népszerűsíteni fogja Nicki a Pink Friday 2-t. A koncertsorozat március 1-én veszi kezdetét Oaklandben, az Egyesült Államok után pedig május végén érkezik vele Európába, ahol olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, London, Párizs, Köln, vagy éppen Berlin. Aki azonban a rapper legnagyobb slágereit szeretné hallani élőben, annak rossz hírünk van: valószínűleg a legtöbbet nem fogja előadni.