Nicki Minaj nem adja elő többet az egyik legnagyobb slágerét

Elmondása szerint azért, mert nem szereti.

Tavaly december elején, több, mint 5 év kihagyás után jelentkezett új albummal Nicki Minaj, a siker pedig nem maradt el. A Pink Friday 2 a Billboard album lista élén debütált, és egy pár rekordot is megdöntött vele. A lemezzel a rapper idén márciusban turnéra is indul, és korábban azt nyilatkozta, hogy a koncertsorozat során az új trackek mellett a régi kedvenceket is hallhatják majd élőben a rajongók, azonban most úgy néz ki, egy slágerét biztosan nem fogja előadni.

Nicki szilveszter éjjel Miamiban, az E11EVEN klubban lépett fel, a performansz során egy ponton pedig felcsendült a 2012-es Starships című dala. A sztár azonban pár másodperc után leállította a dalt, és elárulta, hogy többet nem is fogja előadni.

Állj, állj, állj, állj! Ezt a dalt már nem adom elő. Mit csináljak, ha egyszer nem szeretem?!

– tette fel a kérdést a meglepett közönségnek.

A legnagyobb rajongók valószínűleg nem bánják, hogy a rapper egy kicsit felfrissíti a koncertjei dallistáját, és nem a legismertebb számaival pakolja tele, azonban az is biztos, hogy sokan csalódottak lesznek, ha nem hallhatják élőben a Starships-t a Pink Friday 2 turnén.

Nicki egyébként nem először mondta ki, hogy nem szereti a legnagyobb slágereit, mi több, négy éve egy interjú során kijelentette: ha visszamehetne az időben, fel sem vette volna őket, név szerint az Anaconda-t, a Your Love-ot, és a Starships-t. Elmondása szerint nem tudja, mi játszódott le a fejében, amikor megírta az utóbbi szövegét, és az egyetlen pozitívum, amit ki tud emelni a dal kapcsán, az a videója, melyet a mai napig szeret.

A Pink Friday 2 világkörüli turné március 1-én veszi kezdetét Oaklandben, az Egyesült Államok után pedig május végén érkezik vele Európába, ahol olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, London, Párizs, Köln, vagy éppen Berlin.