Szünetet tart a Måneskin

Damiano szólóban, Victoria DJ-ként folytatja, amíg szünetre vonulnak.

A Corriere dello Sport olasz magazin hozta le a hírt, miszerint a Måneskin valóban szünetre vonul, amit egyébként be is jelentettek előre: a 4 tagú olasz zenekar tervei között volt, hogy miután befejezték világturnéjukat, pihennek egy kicsit.

Nem is olyan régen cikkeztünk mi is arról, hogy Damiano David, a banda frontembere úgy nyilatkozott, hogy mindörökké hálás lesz a csapatnak és úgy fog tekinteni a bandára, mint az otthonára, így biztosan nem hanyagolja el a többieket, ha ők továbbra is együtt szeretnének dolgozni. De azt is elmondta, hogy szerinte teljes mértékben egészséges lenne az is, ha bizonyos időközönként mindenki szabadon mozoghatna, mint előadó.

Most a Corriere dello Sport lap arról cikkezik, hogy Damiano a szóló debütáló lemezén dolgozik, melyeken több, nemzetközi előadó is helyet fog kapni. Ami Victoria De Angelis-t illeti, ő is zenei pályán tervez maradni a magazin szerint, csak ő a DJ-k világába teszi be a lábát. A cikk kiemeli, hogy forrásuk szerint Vicnek már 180+ betervezett bulija van lefoglalva, mint lemezlovas, és csak arra várnak, hogy be tudják ezeket jelenteni. Thomas Raggi és Ethan Torchio jövőjéről nincs információjuk.