Less bele Nicholas Galitzine és Anne Hathaway filmjébe, melyet Harry Styles inspirált

Az alkotás jövőre májustól nézhető az Amazon Prime Video-n.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, film készül Robinne Lee 2017-es The Idea of You című regényéből, melyet részben Harry Styles inspirált, amikor még a One Direction tagja volt. Az már korábban kiderült, hogy a főszerepben Anne Hathaway-t és Nicholas Galitzine-t láthatjuk majd, most pedig az első betekintőt is megkaptuk az alkotásból, a premier dátumával együtt.

A film jövő május 2-án érkezik az Amazon Prime Video-ra – de addit is, amíg nem kapjuk meg az első előzetest hozzá, íme a rövid, de tényleg rövid, mindössze 5 másodperces betekintő videó belőle:

A történet középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Solène Marchand áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el. Sophie-nak van egy 15 éves lánya, aki az exével ment volna a Coachellára, a férfi azonban lemondja az utat. Ekkor az édesanya úgy dönt, hogy elmegy ő a lányával a fesztiválra, ám nem csak a tömeggel és a sivatagi hőséggel kell megküzdenie, hanem az érzelmeivel is. Hamarosan ugyanis megismerkedik a 24 éves, Harry Styles inspirálta Hayes Campbellel, aki egy világhírű brit banda, az August Moon frontembere, a hétvégi kiruccanásból pedig egy mindent elsöprő románc lesz, mely Sophie egész életét megváltoztatja.