Mától itthon is nézhető Jonathan Bailey és Matt Bomer sorozata

Az év egyik leginkább várt sorozatát tudhatja magáénak a Bridgerton Családból ismert Jonathan Bailey és Matt Bomer (Magic Mike, Amerikai Horror Sztori, Lopott idő), melyről eddig nem igazán volt hír, hogy itthon mikor is várható a premier. Szerencsére minden vasárnap új résszel készül az Útitársakból (eredeti címén Fellow Travelers) a SkyShowTime. A premier epizód már nézhető is a platformon.

A történetben egyébként az ’50-es évekbe csöppenünk, amikor a homofób Levendula Veszedelem idején két férfi, a karizmatikus és ambiciózus Hawkins Fuller (Bomer) és a vallásos idealista Tim Laughlin (Bailey) egymásba szeretnek, és évtizedeken át tartó kockázatos, hullámzó és érzéki kapcsolatba kezdenek.

A sorozat egyébként virális lett Twitteren és Tiktokon is, miután igazán kendőzetlenül fedezik fel a szexualitás világát a két főszereplő között – akik közt egyébként csak úgy forrong a levegő és valahogy nagyon jól működik a kémia.

A sorozat a tengerentúlon október végén premierelt és szintén hetente érkezve mutatják be a legújabb epizódokat egészen december 15-ig, amikor az évad- és valószínűleg sorozatzáró 8. epizódot mutatják be – erre hazánkban 2024. januárjában kerül majd sor.

A SkyShowTime előfizetés itthon még mindig elég kedvező, az első 3 hónapban csupán 1190 forintba kerül és a cikkben szereplő tartalom mellett ott nézhető a Végtelen matrjoska és az Orange is The New Black sztárjának, Natasha Lyonne-nak nyomozós sorozata, a Poker Face, vagy az elmúlt évek egyik legtöbbet dicsért thriller sorozata, a Yellowjackets.