Nincs több jxdn

Éveken keresztül jxdn néven volt fellelhető a pop-punk előadó, aki új kislemezének kíséretében úgymond megreformálta önmagát és egy új korszakot indított el karrierjében, mostmár Jaden Hossler néven.

A Chrome Hearted c. visszatérő daláról úgy mesélt, hogy ez az új érája a nagy populáris momentuma is lehet és úgy érezte, szükséges a névváltoztatás, hogy tisztalappal tudjon indulni és meg tudja mutatni, valójában ki is ő mint ember, egyéniség illetve mint zenész.

Az énekesnek egyébként júniusban jelent meg legutóbbi dala, Elevated Heartbreak címmel, 2021-ben pedig debütáló Tell Me About Tomorrow c. lemezét is piacra dobta – melyen, egyébként Travis Barker volt a produceri munkákért a felelős – ekkor még jxdn néven.

A Billboard magazinnak úgy nyilatkozott, hogy próbál józan maradni, ezért megvált a koffeintől is étrendjében. Elmondta azt is, hogy idén nyáron volt egy pont, ahol úgy érezte, nem bírja tovább a nyomást és saját maga érdekében elvonóra jelentkezik – egyébként ez akkor volt, amikor Machine Gun Kelly-vel közösen kellett színpadra lépnie.

Mindig is popsztár akartam lenni. És úgy érzem, hogy nem lehetnék igazi popsztár, ha nem lettem volna egy olyan rocksztár, mint aki voltam.