Taylor Swift koncertfilmje előtt premierelt a Bajos Csajok musical első előzetese

Egyelőre csak a moziban vetítették le a rövid videót.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, visszatér a mozikba a 2000-es évek egyik leginkonikusabb filmje, a Bajos csajok, vagyis egészen pontosan az újragondolt változata. A film alapján készült Broadway musicalen alapuló alkotás jövő év elején érkezik, most pedig Taylor Swiftnek köszönhetően az első ízelítőt is megkaptuk belőle. 

Az énekesnőnek ugyanis többek között az Egyesült Államokban a napokban mutatták be a The Eras Tour koncertfilmjét, ez előtt veítették le a Bajos csajok musical első rövid előzetesét. 

Az év zenei eseményére jöttetek, de idén januárban új korszak veszi kezdetét

– írták a trailerben.

Az egyelőre csak a mozikban leveített videóból egyébként nem sok minden derül ki, ugyanis mindössze fél perces. Mi több, az egyetlen mondat, ami elhangzik benne, az az eredeti film egyik legemlékezetesebb mondata:

Pattanj, lúzer!

Több ismerős arcot is viszont láthatunk majd az alkotásban: Regina George karakterét Reneé Rapp alakítja, Aaron bőrébe A nyár, amikor megszépültem Conradja, Christopher Briney bújik, Tina Fey és Tim Meadows visszatérnek, mint Ms. Norbury és Duvall igazgató, Gretchen szerepét a Szeretettel: Victor Lake-je, Bebe Wood játsza, mellettünk pedig még többek között az Emily Párizsban sztárja, Ashley ParkAngourie RiceAuliʻi CravalhoJaquel SpiveyAvantika VandanapuJenna FischerBusy Philipps, és Jon Hamm is feltűnik benne.

A film eredetileg egyből a streamingre jött volna, de a Paramount meggondolta magát, és inkább mozikba küldik egy nagyszabású marketing kampánnyal megspékelve.

Bajos csajok musical az Egyesült Államokban jövő január 12-én jelenik meg, így nagy valószínűséggel a világ többi országában is ekörül érkezik.