Mozis premiert kap az új Bajos csajok musical

Eredetileg egyből a streamingre jött volna az alkotás.

Visszatér a mozivászonra a 2004-es klasszikus, a Bajos csajok! Az új musical a már jól ismert történet alapján készült Broadway darab megfilmesített változata, és eredeti tervek szerint egyből a streamingre, a Paramount+-ra jött volna, ami egyébként Magyarországon még nem elérhető. A Deadline információi szerint azonban a Paramount meggondolta magát, és inkább mozikba küldik a filmet, mi több, az is kiderült, mikor lesz a premier.

Az Egyesült Államokban jövő január 12-én mutatják be, így nagy valószínűséggel a világ többi országában is ekörül érkezik. A publikáció emellett azt is megerősítette, hogy egy nagyon erős marketing kampányt terveznek a megjelenés idejére.

Több ismerős arcot is viszont láthatunk majd az alkotásban: Regina George karakterét Reneé Rappalakítja, Aaron bőrébe A nyár, amikor megszépültem Conradja, Christopher Briney bújik, Tina Fey és Tim Meadows visszatérnek, mint Ms. Norbury és Duvall igazgató, Gretchen szerepét a Szeretettel: Victor Lake-je, Bebe Wood játsza, mellettünk pedig még többek között az Emily Párizsban sztárja, Ashley ParkAngourie RiceAuliʻi CravalhoJaquel SpiveyAvantika VandanapuJenna FischerBusy Philipps, és Jon Hamm is feltűnik benne. 

A rendezői székbe Arturo Perez és Samantha Jayne ültek, a forgatókönyvért pedig ismét Tina Fey volt a felelős. 

Nem ez az egyetlen film, amit a közelmúltban a streaming helyett inkább moziba küldött a Paramount, a tavalyi Mosolyogj című horrorral ugyanis ugyanez volt a helyzet.