Először mesélt szerelmi életéről Nicholas Galitzine

Az utóbbi néhány kapcsolata a munkája miatt ért véget.

Nicholas Galitzine a L’Officiel magazinnak adott egy egész mély interjút, ahol kitért magánéletére, szerelmi életéről is mesélt, legnagyobb inspirációiról is osztott meg gondolatokat, de Anne Hathaway-ről is esett pár szó. A 29 éves színész valószínűleg sokaknak a Vörös, fehér és király kék c. Prime Video filmből lehet ismerős, de olyan alkotások köthetőek a nevéhez, mint a Bottoms, mely hamarosan debütál hazánkban is, illetve az előbb már említett színésznővel közös The Idea of You, amit Harry Styles inspirált.

Az interjú során elárulta, hogy kollégái nagyon nagy hatással vannak munkásságra: Austin Butler, Paul Newman, Cillian Murphy és Julianne Moore is nagy inspiráció közé tartozik.

Ritka esetek egyike, hogy ennyire mélyen mesél magánéletéről, ugyanis eddig egy-egy mondatot mondott szerelmi életéről, most viszont betekintést engedett a négy fal közé is:

Az utóbbi néhány barátnőmmel, úgy érzem azért lett vége, mert sokat kellett utaznom a munkám miatt, ez pedig nagyon nehéz. Mármint, azok, akik az iparban dolgoznak megértik, de ez a szakma nem segíti elő az egészséges és virágzó kapcsolatok megteremtését. Nagyra becsülöm azokat, akik az iparon belül dolgoznak és mégis meg tudják oldani.

Amikor Anne Hathaway-ről mesélt, kiemelte, hogy a színésznő megkérte, hogy mindenképp Annie-nek szólítsa, amiről elmondta, hogy megérti és tiszteletben is tartja a kérését.