Egyesítette erejét Jason Derulo és Meghan Trainor

Íme a Hands On Me!

Közös dallal jelentkezett Meghan Trainor és Jason Derulo! A kollab a Hands On Me címet kapta, és már első hallgatásra is olyan, mintha mindig is ismertük volna, ami nem véletlen. A két slágergyáros ugyanis egy 60-as évekbeli klasszikust vett alapul a trackhez, ami nem más, mint Ben E. King-től a Stand By Me

A két sztár nem először dolgozott együtt: az első közös szerzeményük, a Painkiller Jason 2015-ös Everything is 4 című lemezén kapott helyet, majd közösen írták meg Meghan 2017-es megaslágerét, a Me Too-t is.  

Pár héttel ezelőtt már élőben is hallhattuk az új dalt Jason előadásában, ugyanis az America’s Got Talent című tehetségkutató színpadán többek között ezt is előadta.

A tavaly hazánkban is koncertező énekes egyébként jövőre európai turnéra indul, melynek keretein belül március 23-án a szomszédos Bécsben is fellép – a jegyinfókért katt ide!

Meghan idén rengeteg kollabbal örvendeztette meg a rajongóit: januárban dobta piacra a Made You Look című slágere Kim Petras-szal közös változatát, mely a legutóbbi albuma, a Takin’ It Back deluxe kiadásán kapott helyet, ezt pedig a Sam Fischerrel közös Alright, a Spencer Sutherlanddel közös Chicken Little, és a Mae Stephens közreműködésével készült Mr Right követték.