Bécsben ad koncertet Sophie Ellis-Bextor

Sophie Ellis-Bextor, a brit pop és dance zene kiváló képviselője, izgalmas koncerttel lepi meg rajongóit a szomszédos Bécsben. Az eseményt össze is köthetjük egy kellemes hosszúhétvégével a közeli, osztrák fővárosban, ugyanis a buli 2024. március 16-ára esik, a WUK-ban, ahol a közönség egy felejthetetlen estére számíthatunak. A jegyek 39,49 euróért, azaz körülbelül 15 ezer forintért vásárolhatók meg.

Sophie Ellis-Bextor karrierje az 1990-es évek végén indult, és azóta is folyamatosan meghatározó szereplője a zenei színtérnek. Az énekesnő nevéhez fűződik több sláger, mint például a Murder on the Dancefloor és a Groovejet (If This Ain’t Love). Az előadó rendkívül sokoldalú, stílusában keveredik a pop, a dance és az elektronikus zene, így koncertjein változatos élményt nyújt a közönségnek.

A bécsi koncert kiváló lehetőség arra, hogy a rajongók közelebbről is megismerjék az előadónő művészetét és színpadi jelenlétét. A WUK ad otthont az eseménynek, ami egy kulturális központ, amely több ismertebb előadó koncertjének adott már otthont. A március 16-ai eseményre rohamosan fogynak a jegyek, így nem éri meg várni.

jegyek // Facebook esemény