Ezzel a 27 + 1 dallal készülhet a 5 Seconds of Summer a budapesti koncertjükre

Közel 2 hét és újra Budapestre jönnek a fiúk.

Már beszámoltunk arról, hogy a 5 Seconds of Summer tavalyi budapesti koncertjük után újra meglátogatja fővárosunkat – igaz, most más helyszínen, a Budapest Arénában lépnek majd színpadra a srácok a Live Nation szervezésében. A jegyárakról és a továbbiakról pedig már itt is írtunk egyszer.

Igaz, egyszer már megtréfálták rajongóikat a srácok, ugyanis egy 19 dalos dallistát osztottak meg közösségi média fiókjaikon, de mint kiderült, ez nem teljesen fedi le a valóságot, ugyanis összesen 27 + 1 meglepetés dalt játszanak el koncertjükön. A bulira úgy készüljön mindenki, hogy maga a srácok koncertje legalább 2 órás, és 2 előzenekar, az AR/CO és Charlotte Sands is fellép előttük Budapesten.

A cikkünk íródásakor már két koncertet tudhat maga mögött a 5SOS és a 5SOSfam, Spanyolországban és Portugáliában a koncert egy és ugyanazokat a dalokat tartalmazta, kivéve a meglepetés dalt, amit a rajongók „döntenek el” egy óriási, felfújható dobókocka segítségével.

Annyi biztos, hogy koncertet a Bad Omens c. dalukkal nyitják majd, és hozzák a papírformát azzal, hogy a Youngblood c. slágerükkel zárják a showt.

A maradék 26 számba olyan klasszikusok és fan kedvencek fértek be, mint a Who Do You Love?, a Teeth, a Babylon, a Walls Could Talk, a Vapor, az Amnesia, vagy a BLENDER. A teljes dallista pedig alább érhető el:

 1. Bad Omens
 2. 2011
 3. Caramel
 4. BLENDER
 5. Easier
 6. Babylon
 7. If Walls Could Talk
 8. She’s Kinda Hot
 9. Amnesia
 10. CAROUSEL
 11. Who Do You Love
 12. Vapor
 13. Waste the Night
 14. Don’t Stop
 15. meglepetés dal
 16. Ghost of You
 17. Want You Back
 18. Disconnected
 19. You Don’t Go To Parties
 20. Me Myself & I
 21. Why Won’t You Love Me
 22. Best Friends
 23. Meet You There
 24. Teeth
 25. Jet Black Heart
 26. She Looks So Perfect
 27. Outer Space
 28. Youngblood
jegyvásárlás / Facebook esemény